Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

  • Nou

Marsupiu ergonomic cu scaunel

Dens-0019
175,00 lei
cu TVA
Cantitate

Descriere

Cel  mic are nevoie de toata sustinerea noastra, asa ca trebuie sa ii oferim numai produse calitative, ce ii vor face fiecare experienta cat mai  placuta. Stim ca bebelusii prefera tot timpul sa stea in brate, iar un marsupiu ergonomic este produsul perfect pentru a-l transporta pe cel mic. In magazinul Bebelux gasiti marsupiu ergonomic cu scaunel, un articol idel pentru copii, deoarece pozitia corporala este foarte importanta, iar un atfel de marsupiu il va ajuta sa stea drept, iar coloana acestuia nu va sta inconfortabil, ba dimpotriva. Marsupiu ergonomic cu scaunel este realizat din mateiale speciale, rezistente in timp si eco friendly. Astfel ca nu vor irita pielea lui bebe si ii vor oferi sustinerea necesara datorita curelelor reglabile pe care acesta le are. Un alt detaliu important, este ca in partea din spate gasiti un buzunar perfect pentru servetele umede, bune in orice situatie.  Partea de jos a marsupiului si anume scaunelul lui bebe, este locul perfect pentru a sta cat mai comfortabil, de mentionat este si suportul din spatele marsupiului, ce va sustine tot corpul celui mic fara sa existe balansare , iar tu vei putea sta fara grija. Un astfel de produs este foarte practic, deoarce vei putea avea mainile libere si vei putea merge oriunde doresti cu cel mic, tinandu-l  in siguranta la pieptul tau.

  • Culoare Marsupiu ergonomic cu scaunel :  albastru & crem
  • Perioada de folosire Marsupiu ergonomic cu scaunel : 0-30 luni
  • Greutate suportata Marsupiu ergonomic cu scaunel : 20 kg
  • Greutate produs Marsupiu ergonomic cu scaunel : 0.68 kg

Ce înseamnă marsupiu ergonomic?

Prin ergonomic intelegem un suport care indeplineste criteriile ergonomice, anatomice si fiziologice atat pentru cel purtat (sugar/copil), cat si pentru cel care il poarta (mama/tata sau oricine altcineva).

Care este diferența dintre marsupiu ergonomic și alte marsupii mai comerciale?

In marsupiile ergonomice bebelusul adopta o pozitie naturala si confortabila. Picioarele nu îi atârnă, spatele îi este bine sprijinit și greutatea nu cade pe el însuși. Marsupiul ergonomic permite o pozitie naturala si benefica pentru dezvoltarea soldurilor, picioarelor si spatelui bebelusului (pozitia broasca). Se adaptează la corpul bebelușului pentru a-i permite acestuia să se odihnească pe tatăl sau pe mama lui, fără a-și duce propria greutate. 

Detalii ale produsului
Dens-0019
6 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook