Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

  • Nou

Carusel Interactiv Multifunctional Night Bed Bell, Rotire 360°, Efecte Luminoase si Sonore, Proiector cu Stelute

Dens-0075
190,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat


Descriere

In magazinul Bebelux gasiti produse premium si calitative pentru a-i putea oferi celui mic cele mai frumoase experiente in primii ani din viata. Daca sunteti in cautarea unui carusel pentru patutul lui bebe, atunci va recomandam Carusel Interactiv Multifunctional Night Bed Bell, Rotire 360°, Efecte Luminoase si Sonore, Proiector cu Stelute. Acest carusel are tot ce este necesar pentru ca cel mic sa se relaxeze si sa poata dormi in voie. Carusel Interactiv Multifunctional Night Bed Bell, Rotire 360°, Efecte Luminoase si Sonore, Proiector cu Stelute va dveni pe loc preferatul copilului tau, deoarece functiile acestuia sunt perfecte pentru dezvoltarea simturilor celui mic si a-i acapara atentia, dar si a-i relaxa mintea cu melodii placute de leagan. Carusel Interactiv Multifunctional Night Bed Bell, Rotire 360°, Efecte Luminoase si Sonore, Proiector cu Stelute  are si un sistem sigur de prindere pentru patut, ce se poate insuruba in timp util, in partea laterala a patului printr-un sistem de prindere brida robusta. Cu Carusel Interactiv Multifunctional Night Bed Bell, Rotire 360°, Efecte Luminoase si Sonore, Proiector cu Stelute  cel mic va putea dormi linistit pe tot parcursul noptii, iar mami si tati se vor bucura si ei de un somn linistitor. Luminile din carusel sunt colorate si lumineaza camera in jurul patutului. Carusel Interactiv Multifunctional Night Bed Bell, Rotire 360°, Efecte Luminoase si Sonore, Proiector cu Stelute  de 3 brate cu jucarii, ce au diverse modele si culori inedite, jucariile pot fi  demontate de pe suport si folosite individual.  Bebelux va recomanda ca inainte sa montati caruselul de patut, sa  il stergeti bine cu o laveta umeda, chiar daca materialele de confectionare sunt eco friendly, igienizarea acestora este la fel de impotanta.

Culoare Carusel Interactiv Multifunctional Night Bed Bell, Rotire 360°, Efecte Luminoase si Sonore, Proiector cu Stelute   :   albastru

 Functii  Carusel Interactiv Multifunctional Night Bed Bell, Rotire 360°, Efecte Luminoase si Sonore, Proiector cu Stelute :

    Telecomanda inclusa pentru a seta sonorul, modurile de functionare si setarile caruselului

    Montajul rapid cu ajutorul bratului de fixare

    Confectionat din material durabil si viu colora, din plastic de foarte buna calitate

 

    Sunete incluse:

        3 sunete care imita un ras de bebe

        2 sunete ale naturii

        3 instrumente muzicale

        8 sunete de animale

        500 de sunete pentru somn

Detalii ale produsului
Dens-0075
7 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook