Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

  • Nou

Set hranire bebe din silicon, Dusty Blue

Dens-001147

Culoare: Dusty Blue

Continut pachet: 1 baveta, 1 farfurie compartimentata, 1 bol, lingurita si furculita, 1 cana telescopica cu capac

150,00 lei
cu TVA
Cantitate

Descriere

A venit momentul  sa începeți diversificarea ? Bebelux va pregătit un set de hrănire in nunanta Dusty Blue pentru bebeluși realizate dintr-un silicon alimentar premium pentru servirea mesei bebelușilor și copiilor mici.

 

Setul este cuprins din următoarele :

Bol din silicon alimentar cu ventuză pentru o buna fixare.

Farfurie compartimentată din silicon alimentar cu ventuză pentru o buna fixare.

Linguriță din silicon alimentar cu textură moale și ușor de folosit de către copii.

-Furculița din silicon alimentar cu textura moale ușor de folosit și buna pentru erupții dentare.

 

-Baveta ajustabilă cu un buzunar mare ramane deschis,are 4 butoane reglabile, potrivite pentru bebelusi intre 6-36 luni.

 

-Cana pentru gustări este cea mai potrivită pentru transportarea fructelor. Aceasta este prevăzută cu capac din silicon.

 

Setul de hrănire este foarte ușor de întreținut:

 

-Spalatea și uscarea se realizează in câteva secunde,astfel economisiti timp.

 

—Curatati baveta, lingurita, furculita, farfuria si bolul in apa calda cu detergent sau pot fi puse și in masina de spalat vase.

 

—Ușor și rezistent la temperaturi extreme. Siliconul este un material foarte durabil. Nu se sparge, nu se rupe, nu se crapă.

 

Setul de hrănire pe nuanță olive poate fi Cadoul ideal pentru copii mici. Practic și interesant pentru orice bebeluș și copil cu vârsta de 6 luni - 36 luni

 

Bebelux va recomanda Instrucțiunile de folosire:

 

Bol și farfurie:

-Asigurați-vă că ventuza este curată.

-Suprafața pe care doriți să fixați bolul / farfuria trebuie să fie curată și fabricată din material neted, neporos. Suprafețele cu denivelări, crăpături, etc, nu permit formarea unui vid puternic, deci fixarea va fi slabă. Cele mai bune suprafețe sunt cele netede (plastic, PAL, sticlă).

-Așezați bolul / farfuria în fața copilului și apăsați ferm, de sus în jos, până când simțiți tot aerul ieșind de sub baza bolului / farfuriei.

-Baza bolului / farfuriei este dotată cu un marcaj de care trebuie să trageți pentru a desprinde bolul / farfuria de pe masă.

-Daca doriți să desprindeți bolul / farfuria de pe masă, apucați marcajul și trageți de el. Vesela se va desprinde imediat.

 

Setul de hrănire se poate îngriji astfel:

 

-Puteti pune vesela din silicon în mașina de spălat vase sau în chiuvetă cu detergent de vase. Atentie! Daca detergentii au un miros puternic se pot impregna în silicon.

-Sterilizați vesela înainte de prima utilizare pentru a elimina toate micro-particulele ce se atașează de veselă în timpul ambalării și transportului, fie prin sterilizarea clasica sau prin folosirea unui sterilizator.

-Vesela se poate lăsa la înmuiat în apa.

-Vesela se poate întoduce și in cuptorul cu microunde.

-Vesela se poate fi ținuta în frigider și congelator.

Detalii ale produsului
Dens-001147
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook